Vitam Kala Namak / Zwart zout

Dit buitengewone kruidenzout dankt zijn kleur en zijn typische smaak aan sporen van ijzersulfiden, natriumsulfaat en waterstofsulfide. Ook bekend als zwart zout, wordt het Kala Namak-zwavelzout voornamelijk in India verbouwd. Het zwavelzout verschijnt als een groot kristal in roze, donkerpaars tot zwart. Gebruik het Kala Namak zwavelzout van Vitam om eiervervangers van tofu of voor groenten en champignons te kruiden! Het speciale zwavelaroma is zeer geschikt voor het kruiden van roerei-tofu (roerei van tofu), omdat het lijkt op het aroma van verse eieren en tofu daarom nog beter smaakt van ei. Trakteer jezelf weer op iets speciaals en probeer dit geweldige zout!

Scrambled tofu is natuurlijk ook hier in de winkel verkrijgbaar als kruidenmengsel van Vitam

2.99 (incl. btw)

Uitverkocht

Toevoegen aan verlanglijstje Toegevoegd aan verlanglijstje Toegevoegd aan verlanglijstje

Maak gebruik van de wachtlijst om via e-mail op de hoogte te blijven van nieuwe voorraad

ArtikelnummerA007469 Categorie

De Indiase specialiteit Kala Namak, ook bekend als zwart zout, geeft voedsel een aromatische ei-/zwavelachtige smaak.
In India is het zout populair in fruitsalades, chutneys, bij raita (kruiden-‘yoghurt’dip), of groenten. Aan te bevelen bij ‘vis’gerechten.
En probeer eens rijpe avocado met dit zout, je zou toch zweren dat je ei eet!

Inhoud: 100g

Ingrediënten:
Kristalzout, haradzaad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitam Kala Namak / Zwart zout” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *