Biovegan Masterclass bakpoeder

Biologisch en glutenvrij bakpoeder op basis van tapiocazetmeel, natriumbicarbonaat en wijnsteenzuur. Het zorgt voor een nóg beter resultaat: luchtiger en gelijkmatiger deeg, betere smaak en geur. Daarnaast blijven de koekjes ook langer vers! Geschikt voor alle soorten deeg!

1.09 (incl. btw)

Op voorraad

Toevoegen aan verlanglijstje Toegevoegd aan verlanglijstje Toegevoegd aan verlanglijstje
Artikelnummer5013944 Categorieën,

Ingrediënten

Tapiocazetmeel *, rijsmiddel: natriumcarbonaten; zuur: kalium tartraat (22,8%) 1; citroensap in poedervorm *, verdikkingsmiddel: guargom *. * = biologisch

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 226 kcal (966 kJ)
Vet 0 gram
Vet verzadigd 0 gram
Koolhydraten 43 gram
Suikers 0 gram
Voedingsvezel 0.5 gram
Eiwit 0 gram
Zout 18.6 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biovegan Masterclass bakpoeder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *