Cupplement Energy/Focus Dark Roast Blend (10 cups)

LEVERBAAR VANAF 1 MEI
Een geweldige innovatieve koffie die een grote investering heeft opgehaald in het programma Dragon’s Den.  De koffie zit vol met vitamines en superfoods.
Ideaal voor veganisten vanwege de B1, B2 en B12.
Superfoods Guarana & MCT
Biologisch afbreekbare capsules
Nespresso® Compatible

5.99 (incl. btw)

Op voorraad

Toevoegen aan verlanglijstje Toegevoegd aan verlanglijstje Toegevoegd aan verlanglijstje

Jouw Cupplement Energy/Focus Dark Roast koffiecapsules bevatten de volgende ingrediënten:

  • KoffieWe hebben niet zomaar voor koffie gekozen. Het is niet alleen erg lekker, maar koffie is ook een ontzettend gezond drankje. Het is namelijk het meest gedronken drankje na water en het ena gezonde drankje in de westerse samenleving. Dit komt onder andere door de grote hoeveelheid antioxidanten in koffie. De koffie die wij gebruiken wordt zorgvuldig geselecteerd. De Dark Roast espresso maling bevat 100% bio gecertificeerde arabica bonen. De koffie heeft een sterkte van 8/10 en is ideaal voor een espresso. Het zou ook in een Lungo kunnen, maar dan loopt het langzamer door.
  • Vitamine B1B2 en B12: Wel eens op de achterkant van een energiedrankje gekeken? Naast alle suikers en zoetstoffen zit er nog iets in, namelijk verschillende B vitaminen. Deze vitaminen zijn essentieel voor het efficiënt omzetten van voedsel naar energie. Er zijn 8 verschillende B vitaminen. We hebben ze er niet allemaal in gedaan, maar alleen degene waar Nederlanders nog wel eens een tekort aan hebben. In de koffiecapsules zit 100% van je ADH, van deze vitamines. Aangezien ongeveer 60% van de vitamines uit de capsule in de kop koffie terecht komen raden wij je aan 2 Cupplementjes per dag te drinken. Gelukkig is het niet erg wanneer je er meer drinkt aangezien je de overdosis B vitaminen gewoon uitplast. Wel helpt dit limiet ons om geen 5 bakkies koffie per dag meer te drinken, maar het op 2 te houden.
  • Guarana: Guarana is een besje dat een natuurlijke vorm van cafeïne bevat. Het toffe aan dit magische besje is dat de cafeïne die uit het besje vrijkomt langzamer door je lichaam wordt opgenomen dan de cafeïne uit koffie. Dit komt door de tanine in guarana. Tanine heeft niet alleen effect op de cafeïne in guarana, maar ook op de cafeïne in de koffie. Dit zorgt ervoor dat je langer profijt hebt van de energiepiek uit koffie en hiermee voorkom je welbekende dip. Dit merk je ook direct na het drinken van Cupplement. Dat je niet zoals velen in de ochtend na je eerste kop koffie er direct nog 1 wil drinken, maar dat je met één kop koffie een aantal uur verzadigd bent. Tot slot zorgen de theobromine en theofylline in de guaranabessen ervoor dat opgeslagen lichaamsvet wordt omgezet in energie en dit zal het afvalproces na het drinken van Guarana nog eens versterken.
  • MCTIn de koffiecapsules van Cupplement zit MCT.  MCT is een van de vetten dat in kokosolie zit en het zorgt ervoor dat je brein beter kan functioneren. De MCT vetten zijn vetten van een middellange keten. Dit resulteert erin dat deze vetten snel door je lichaam worden opgenomen. Naast dat de MCT je lichaam energie geeft hebben verschillende onderzoeken ook aangetoond dat het je helpt focussen. Daarnaast nemen veel sporters het ook om af te vallen of te herstellen na een sportsessie. Een bijzondere superfood dus. En een superfood wat vaak samen wordt genomen met koffie. Zoals bijvoorbeeld bij bulletproof coffee. Dit is ook koffie met MCT-olie erin. Waarom is dit dan een gouden combinatie? Omdat de vetten net als guarana het effect van de cafeïne verlengen waardoor je niet even maar heel de dag meer energie hebt.
  • Capsules: De capsules die je in de supermarkten vindt zijn erg slecht voor het milieu. Ze zijn gemaakt van aluminium of van plastic. Bij het produceren van deze capsules worden ook veel aardgassen en olie gebruikt. Daarnaast is minder dan 2% van deze capsules recyclebaar. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar biologisch afbreekbaar capsules, die je zo bij het GFT mag gooien. Die hebben we gevonden. De capsules zijn gemaakt van plant-based plastic. Dit materiaal is slim ontworpen om af te breken, waarbij niets anders overblijft dan gezonde biologische voedingsstoffen, die veilig kunnen worden teruggebracht in een gesloten kringloop. Met deze duurzame capsules willen wij onze footprint minimaliseren.
  • Sociale werkplaats: Tot slot worden de capsules gebracht naar een sociale werkplaats. Hier vouwen mensen met een beperking de doosjes en doen ze de capsules erin. Ik ben er een keer langs geweest en het was super leuk om deze plek te zien. 250 mensen die daar rond liepen en het geweldig vonden dat ze lekker konden werken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cupplement Energy/Focus Dark Roast Blend (10 cups)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *