Forest Gum Mint

De nieuwe kauwgom met verfrissende munt en zonder suiker
Veganistisch en gemaakt van puur plantaardige ingrediënten
Hernieuwbare en biologisch afbreekbare grondstoffen
Beter voor jou en beter voor het milieu

2.89 (incl. btw)

Uitverkocht

Toevoegen aan verlanglijstje Toegevoegd aan verlanglijstje Toegevoegd aan verlanglijstje

Maak gebruik van de wachtlijst om via e-mail op de hoogte te blijven van nieuwe voorraad

Inhoud: 20 g

Ingrediënten:
Zoetstoffen: xylitol, stevioglycoside; natuurlijke kauwgom, natuurlijke muntsmaak, bevochtigingsmiddel: glycerine; Verdikkingsmiddel: Arabische gom; Coatingmiddel: carnaubawas.

CONSUMPTIE: Kan een laxerend effect hebben bij overmatige consumptie.

Met de naam schiet de associatie met de beroemde Forrest Gump door de synapsen. Zijn moeder schreef de beroemde zin ‘Het leven is als een doos chocolaatjes. Je weet nooit wat je krijgt. «Anders dan bij Forest Gum, omdat je precies weet wat je krijgt en wat je niet krijgt. Je krijgt een heerlijk muntachtige kauwgom met alleen natuurlijke ingrediënten. En je krijgt geen synthetische polymeren gemaakt van petroleum en microplastics. En wie kauwt er graag op plastic flessen of autobanden? In ieder geval niet en daarom pakken we dapper de nieuwe Forest Gum mint kauwgom, die zo heerlijk verfrissend smaakt!

Fantastisch zonder plastic

Nu was de gelijkenis met de film Forrest Gump slechts een fantasie en in werkelijkheid is de naam van de nieuwe wonderkauwgom Forest Gum. Dit is bijna net zo ingenieus als de associatie ervan en betekent dus letterlijk ‘bosrubber’. En dat is waar hij voor staat. Omdat de gom in plaats van synthetische polymeren bestaat uit chicle, de duurzaam geoogste en hernieuwbare grondstof van de perenboom. Goed voor de bomen en goed voor jou! Uiteraard is de verpakking ook gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Hierbij wordt plastic afval vermeden, dat vroeg of laat als microplastics in de natuur terecht zou komen. De regel is hier: fantastisch zonder plastic!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Forest Gum Mint” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *