Max & Bien Blue & Ash Cheese 120g

Deze blauwaderkaas in as wordt op dezelfde manier bereid als de traditionele blauwschimmelkazen van koemelk. Door de Penicilinium roqueforti (blauwschimmelcultuur) krijgt de kaas zijn karakteristieke eigenschap. Deze kaas is gefermenteerd en 3 tot 6 maanden gerijpt. Hoe langer het rijpingsproces, des te complexer de smaak van de kaas.

Dit product heeft overigens (terecht) de landelijke Vegan Cheese Awards 2020 gewonnen.

9.99 (incl. btw)

Op voorraad

Toevoegen aan verlanglijstje Toegevoegd aan verlanglijstje Toegevoegd aan verlanglijstje
Categorieën, ,

Max & Bien is een ambachtelijke plantaardige kaasmakerij uit Amsterdam, die traditionele technieken van het kaasmaken toepast op ingrediënten als noten, haver en tarwe. Zo creëren ze de lekkerste alternatieven voor kaas en zuivel.

Inhoud: 120g

Ingrediënten:
Cashewnoten, kokosmelk, actieve kool, zout, plantaardige starterculturen, plantaardige schimmelcultuur

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie (kj) 2072 kJ
Energie (Kcal) 495 kcal
Vetten 40,3 gram
• Waarvan verzadigd 9,9 gram
Koolhydraten 15,9 gram
• Waarvan suikers 4,0 gram
Eiwitten 16,0 gram
Zout 2,4 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Max & Bien Blue & Ash Cheese 120g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *