Vitam Pfalzer Leverworst style

Lekker broodbeleg: Het veganistische alternatief voor Paltsleverworst gemaakt van tofu, kokosolie en rode linzen. Het is niet alleen rijk aan plantaardig eiwit door zijn tofu-basis en rode linzen, maar is vooral heerlijk van smaak dankzij wortelen, tomatenpuree en verschillende kruiden. Je kunt beter nog een of twee sneetjes pakken.

2.49 (incl. btw)

Uitverkocht

Toevoegen aan verlanglijstje Toegevoegd aan verlanglijstje Toegevoegd aan verlanglijstje

Maak gebruik van de wachtlijst om via e-mail op de hoogte te blijven van nieuwe voorraad

Artikelnummer40112 Categorieën, ,

Ingrediënten:
Water, uien*, gerookte tofu* (bevat sojabonen*, stollingsmiddel: nigari (magnesiumchloride), rauch), kokosolie*, rode linzen*, haverzemelen, wortel*, gistextract, zeezout, zonnebloemolie *, maïszetmeel*, groene spelt* (1%), specerijen*, rijstsiroop*, tomatenpuree*, witte wijnazijn*, sojasaus*, kruiden* (* =

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitam Pfalzer Leverworst style” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *